Taxi nodig? Bel 0174 22 03 33!

Over Van Meteren Vervoer

“Familiebedrijf”

Van Meteren Vervoer is een echt familiebedrijf. Een aantal jaar geleden zijn Martin en Carolien van Meteren begonnen met wat kleine (taxi)busjes om het vervoer te regelen van schoolkinderen tussen school en het kinderdagverblijf. Later kwam daar zelfs een grotere bus bij voor wel 21 kinderen. Niet alleen van en naar school, maar ook met uitjes van het kinderdagverblijf was het altijd een groot feest voor de kinderen om met de bus mee te mogen.

Tegenwoordig zijn alle leden van het gezin vertegenwoordigd in het bedrijf. Carolien maakt de planning, en rijdt op de taxi. Martin als buschauffeur, planning en administratie. Nicole verzorgd naast een hoop administratie ook veel taxi ritten, en Stephan is naast vervoersmanager ook buschauffeur. Grote kans dus dat u een van ons tegenkomt wanneer u een bus of taxi besteld bij Van Meteren Vervoer. Maar we doen het natuurlijk niet alleen.

We hebben een fantastisch team van chauffeurs verzameld, die weliswaar niet full time in dienst zijn, maar op basis van oproepdienst altijd beschikbaar zijn. Zo hebben we dus een vaste groep chauffeurs waarop we altijd kunnen vertrouwen en die uitermate geschikt zijn.

Algemeen

Dagelijks verzorgen wij voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren het busvervoer naar verschillende bijzondere plaatsen in het binnen- en buitenland. U kunt daarbij denken aan de meest uiteenlopende vormen van busvervoer, namelijk busvervoer voor onder andere schoolreisjes, dagtochten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familieuitjes, uitwedstrijden van sport teams, bruiloften, evenementen, zomervakanties, wintersportvakanties, stedentrips, (luchthaven)transfers, pendeldiensten, vergaderingen, zakelijke doeleinden en al het overige vervoer waar een bus de meest geschikte oplossing voor het vervoer vormt.

Naast het incidentele busvervoer (u wilt een keer een bus huren voor het vervoer naar en van een locatie) is het mogelijk om bij Van Meteren Vervoer een compleet maatwerk arrangement te laten samenstellen. Van Meteren Vervoer kan daarbij samen met u een arrangement samenstellen, maar uiteraard is het ook mogelijk om door Van Meteren Vervoer een voorstel te laten doen. Uw wensen zullen daarbij altijd centraal staan. Ook voor de arrangementen geldt bij Van Meteren Vervoer dat deze voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden.
Van Meteren Vervoer is een zeer betrokken organisatie die graag uw busvervoer organiseert, uit handen neemt en u daarmee kan ontzorgen. Logistiek is bij de organisatie van een uitje, dagtocht of andere reis vaak een van de meest lastige punten op de agenda en vereist een strakke planning en een goede organisatie. Van Meteren vervoer weet daar als geen ander de juiste draai aan te geven en kan daarbij de helpende hand bieden. Graag adviseren wij u hier dan ook geheel vrijblijvend in.

Van Meteren Vervoer beschikt over een zeer uitgebreid tevens goed onderhouden wagenpark waarmee zij de meeste busverhuur wensen kunnen vervullen. Zo beschikt Van Meteren Vervoer onder andere over 50-persoons bussen voor het vervoer van grote groepen reizigers, 16- tot 19-persoons bussen, taxibusjes voor het vervoer tot 8 personen, een VIP bus voor bijvoorbeeld het zakelijke busvervoer of voor het busvervoer naar en van een andere bijzondere gelegenheid, een bus met een rolstoellift zodat ook minder valide mensen zorgeloos kunnen reizen, oldtimers voor bijvoorbeeld uw bruiloft en een pendelbus voor bijvoorbeeld uw evenementenvervoer. Sinds kort rijden we ook met een “partybus” voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten of festivals.

Door het diverse wagenpark kunnen de verschillende bussen efficient worden ingezet en kan vraag en aanbod bij Van Meteren Vervoer goed op elkaar aansluiten. Voor u als opdrachtgever betekend dit een kostenbesparing, want juist doordat Van Meteren Vervoer haar bussen op een efficiënte manier kan inplannen betaalt u nooit te veel voor hetgeen u vraagt. Kortom: altijd een scherpe prijs voor uw gewenste busvervoer!

Slot

We vinden het leuk om voor iedereen die dat wenst het vervoer te regelen. Als de mensen een leuke dag gehad hebben, gaan wij ook met een fijn gevoel naar huis. We doen ons best en zetten graag een stapje extra om iedereen te overtuigen de volgende keer weer met een gerust hart een bus of taxi te bestellen bij ons.

We zien u dan ook graag terug, en wensen u vanaf hier alvast een hele prettige reis toe.